S  t  e  r  k     i  n    B  e  t  o  n 
[ Home ][ Historie ][ Nieuws ][ Projecten ][ Vacatures][ Contact ]

 
Historie

Everts betonbekistingen BV is inmiddels al 3 generaties actief in de bouwwereld en is gestart als E.W. Everts Timmerwerken en Aannemingsbedrijf in 1960 te Rotterdam door dhr. Evert Willem Everts.
Op 30 januari 1979 is de naam gewijzigd in Everts betonbekistingen BV en is het bedrijf verhuisd naar Ridderkerk.
In 1980 nam dhr. H. Everts het roer over en dankzij de kennis, vakmanschap en het vertrouwen in het bedrijf alle jaren.
Inmiddels wordt sinds 1 november 2006 de directie gevoerd door dhr. F. Schilthuizen.

Het bedrijf is door de jaren heen voor een groot aantal Aannemers van constructieve waarde gebleken. Ze keren namelijk regelmatig bij ons terug vanwege onze kracht en onze specialisme in betonwerk. En we mogen best zeggen, dat we daardoor inmiddels een begrip in de bouwwereld zijn.

Onze opdrachtgevers zijn de Aannemer om de hoek voor bijv. funderingen, kelders en zwembaden, maar ook de grote Aannemers zoals bijv. een Heymans, Strukton, Heembouw, v/d Linden, Bam, Van de Vorm bouw en Slavenburg, voor de bijzondere betonconstructies. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de voet van de schoorsteen van Shell Pernis, het stadstheater te Zoetermeer vanwege zijn ronde vormen en we hebben onder andere de mallen gemaakt voor de betonpoeren voor de staalconstructie van de Kuip, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Ook het werken met klimkist en diverse systeembekistingen is ons niet vreemd, zoals recentelijk nog bij de toren van de Doelen is toegepast.
Door de jaren heen hebben we ons ook in moeilijke tijden weten te handhaven door onze krachten, te weten onze vakkennis, productiviteit en het meedenken met de uitvoering.

Daarom is Everts betonbekistingen bv de kracht in uw betonwerk.
 
Copyright 2014 | Everts Betonbekistingen bv | Kaartenmakerstraat 20 | 2984 CB Ridderkerk | Tel: 0180-711300 | E-mail: everts.betonbekistingen@gmail.com